Villain SX10 X
Villain SX10 X
Villain SX10 X
Villain SX10 X
Villain SX10 X
Villain SX10 X

Villain SX10 X

Visoko zmogljiv motor. Popolnoma nastavljivo podvozje s 45 cm hoda. Izjemno tog krom-molibdenski okvir. Servo volan. Vrhunske vozne lastnosti. Nič drugega ne rabiš. Villain SX10, tovarna adrenalina.

Barva
Black/Grey
Grey/Green
White/Red
22.290 (z DDV-om)

Tehnologija

Premišljen dizajn

Premišljen dizajn

Sodoben dizajn je izviren in hkrati premišljen. Visoki robovi učinkovito ščitijo pred blatom in kamni. Močno nagnjen lok daje Villainu dinamičen bočni profil, hkrati pa izboljša voznikovo vidno polje. Vse je podrejeno enemu samemu namenu - zagotoviti edinstveno izkušnjo ostre športne vožnje. Privlačen videz dopolnjujejo visokozmogljivi dvojni žarometi LED.

Največje udobje

Največje udobje

Po višini nastavljiv volan, nastavljivi športni anatomski sedeži, štiritočkovni pasovi, jasen velik digitalni instrument - storili smo vse, da je Villaina ves čas pod nadzorom.

Zmogljiv motor

Zmogljiv motor

Visoko zmogljiv tekočinsko hlajeni štiritaktni dvovaljnik popolnoma nove generacije z močjo 105 HP in navorom 93,5 Nm ima neverjeten oprijem in veliko moči za dolge nanose in divjanje na terenu.

Oljno hlajeni bati

Oljno hlajeni bati

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in jih učinkovito hladijo. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Prihodnost danes

Prihodnost danes

Zlobnik dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim negativcem še prijetnejša.
 

AirLock - Villaina z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - s pametnim telefonom nastavite učinkovitost krmiljenja. Villaino prilagodite svojim potrebam in uživajte v vožnji še bolj!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

Izredno tog okvir

Izredno tog okvir

Masivni okvir je narejen iz krom-molibdenovega jekla, ki je veliko močnejše od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Vrhunsko podvozje

Vrhunsko podvozje

Na villainu je vse skrajno. Vrhunsko podvozje s popolnoma nastavljivimi plinsko tekočinskimi amortizerji. Masivne zadnje roke in ogromnimi gibi vzmetenja vam bo dalo zaupanje v vsako situacijo na katerem koli terenu.

Sprednja zapora

Sprednja zapora

Sprednji diferencial omogoča samodejno preklapljanje med pogonom 2wd/4wd glede na teren in takojšnje potrebe. Zaklepanje prednjega diferenciala je možno vklopiti ročno tudi med vožnjo, kar bistveno izboljša terenske zmogljivosti.

Servo volan

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Kolesna zapora

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock  so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

44 L rezervoar

44 L rezervoar

Z ogromnim 44-litrskim rezervoarjem lahko raziščete veliko več poti, pridete dlje in doživite veliko več izkušenj brez nenehnih skrbi glede točenja goriva.

Specifikacija

MOTOR

Vrsta: štiritaktni dvovaljni DOHC
Prostornina: 1000 ccm
Izvedba: 105 HP
Navor: 93,5 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat

POGONSKI SISTEM

Pogon na vsa kolesa: 2x4 / 4x4, električno preklopljiv
Prenos: samodejno, CVT, P / R / N / L / H
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)

Podvozje       

Okvir: izredno močan okvir iz krom-molibdenovega jekla
Število sedežev: 2.
Servo volan: električni, samodejno - 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Sprednje vzmetenje: neodvisne, dvojne A-roke s stabilizatorjem, hod 400 mm
Zadnje vzmetenje: veččlenski ležaj z vlečnimi ročicami in stabilizatorjem, hod 450 mm
Vzmetenje: popolnoma nastavljive lopute za plin in tekočino, progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo 
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 "aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 29 x 9 - 14 / zadaj 29 x 11 - 14

Mere in teže

Celotna dolžina: 3.375 mm
Skupna širina: 1.630 mm
Skupna višina: 1.800 mm
Svetla višina: 3500 mm
Medosna razdalja: 2.590 mm
Teža brez nadevov: 835 kg
Rezervoar za gorivo: 44 litrov

Vključena oprema

Električni vitel 4500 lbs, električni servo volan, oprema za vleko, nastavljiv volan, anatomsko oblikovani sedeži z naslonom za glavo, štiritočkovni športni varnostni pasovi, osvetlitev v celoti LED, popolnoma digitalna armaturna plošča, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, fiksna stranska vrata, fiksna streha, trpežna prostorna karoserija, 14-palčni aluminijasti diski s sistemom Beadlock, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, sistem pametnega upravljanja (SCS) + mobilna aplikacija Segway Powersports

Zakonodaja in potrdila

Homologacija: T1b / Off-road
Vozniško dovoljenje: skupina F (traktor)


Fotografije in ilustracije stroja se morda ne ujemajo z dejansko zasnovo za češki trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.