Snarler AT6 L Limited
Snarler AT6 L Limited
Snarler AT6 L Limited
Snarler AT6 L Limited
Snarler AT6 L Limited
Snarler AT6 L Limited

Snarler AT6 L Limited

Robusten, močan, sposoben na terenu. Nobeno delo zanj ni pretežko. Delovni pripomoček snarler je trpežen stroj za zahtevne naloge in ekstremne pogoje, ki vas bo osvojil s svojo živahnostjo, trajnostjo in enostavnim upravljanjem.

Barva
Silver/Blue
White/Red
Black/Green
Gray/Black
Camouflage
od 8.490 (z DDV-om)

Tehnologija

Lep in praktičen

Lep in praktičen

Privlačna oblika snarlerja je tudi praktična. Široki blatniki so maksimalno učinkoviti tudi brez dodatnih robov boste eden najčistejših voznikov na snarlerju. Le redki atv vas ščitijo pred blatom, kot je snarler.

Napredna LED tehnologija

Napredna LED tehnologija

Sodobna LED-luč popolnoma sveti, daje stroju nezamenljiv videz za odrasle in zagotavlja odlično vidljivost podnevi in ​​ponoči.

Mehanska žival

Mehanska žival

Samozavestna in dinamična zasnova snarlerja se bistveno razlikuje od trenutnih trendov. Snarler je kot mehanična žival v gozdu.

Zmogljiv motor DOHC

Zmogljiv motor DOHC

Tekočinsko hlajen  enovaljni  štiritaktni motor najnovejše generacije s prostornino 570ccm ima izhodno moč 44ks in 48nm navora. Zaradi tega je eden najmočnejših motorjev v svojem razredu. Ne glede na to ali vozite po skalah ali vlečete težko drevo vam ni potrebno skrbeti za moč.

Oljno hlajeni bat

Oljno hlajeni bat

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in ga učinkovito hladijo. Rezultat je visoka zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Prihodnost danes

Prihodnost danes

Snarler dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vaša vožnja s Snarlerjem še prijetnejša.

 

AirLock - Snarler z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

Vzmetenje extreme performance

Vzmetenje extreme performance

Popolnoma nastavljivi plinsko-tekočinski blažilniki z ločeno posodo in progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo prinašajo odlične vozne lastnosti odlično vodljivost in zagotovilo, da osvojite tudi najtežje terene.

Izredno močan okvir

Izredno močan okvir

Krom-molibden jekleni okvir je veliko močnejši od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Suveren na katerem koli terenu

Suveren na katerem koli terenu

Pogon 2wd/4wd z prednjim in zadnjim diferencialom, ki sta  električno vklopljiva in profil pnevmatik z odličnim oprijemom - pri snarlerju vas nobena ovira ne ustavi.
* po specifikaciji

Vsestranski in praktičen

Vsestranski in praktičen

Zmogljiv električni vitel vam pomaga  iz vseh težav. Vozilo ima praktični prednji in zadnji prtljažnik na katera lahko naložite 120kg tovora ali pa namestite praktične dodatke, ki so vsestransko uporabni.

Kolesna zapora

Kolesna zapora

Kolesne zapore beadlock na snarleju so skoraj umetniško delo. Sistem blokiranja koles preprečuje, da Bi pnevmatika zdrsnila  s platišča tudi pri zelo grobi vožnji.

Rezervoar za 23 L

Rezervoar za 23 L

Velik 23 l rezervoar za gorivo vam omogoča daljše potovanje in raziskovanje. Doživite lahko več brez skrbi za gorivo v rezervoarju. Zahvaljujoč velikemu rezervoarju bo vaš doseg  zelo velik.

Prostor za shranjevanje

Prostor za shranjevanje

Za potovanja  je na voljo  prostor za shranjevanje pod sedežem in v zadnjem delu vozila. Velik zadnji  odlagalni prostor se lahko tudi zaklene.

Specifikacija

Motor

Vrsta: štiritaktni enovaljni DOHC 
Prostornina: 570 ccm
Moč: 32,4 kW / 44 ks
Navor: 48 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat

Pogonski sistem

Pogon: 2x4 / 4x4, električno preklopljiv
Prenos: samodejni CVT, P/R/N/L/H
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)

Podvozje

Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni s spremenljivim učinkom
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv, s progresivnimi vzmetmi, loputami za tekočine in plinom z ločeno posodo
Kap: 180 mm spredaj / 210 mm zadaj
Zavore: hidravlični diski
Kola: 14 "aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26x8-14 / zadaj 26x10-14
(dovoljeno: spredaj 25x8-12 / zadaj 25x10-12)

Mere in teže

Celotna dolžina: 2350 mm
Skupna širina: 1280 mm
Skupna višina: 1430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1450 mm
Višina sedla: 930 mm
Teža brez nadevov: 385 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 23 l

Oprema

Električni servo volan, električni vitel, sedež z naslonom, vlečna oprema, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 "aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 "pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje s postopoma vijačnimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App

Zakonodaja in potrdila

Homologacija: L7e (Euro 5) / T3b / Off-Road
Vozniško dovoljenje: L7e (Euro 5) - skupina B, B1 (osebni avtomobil) / T3b - skupina F (traktor)


Fotografije in slike stroja morda ne ustrezajo dejanski zasnovi za slovenski trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.