Fugleman UT10
Fugleman UT10
Fugleman UT10
Fugleman UT10

Fugleman UT10

Robustno izdelano, močno, enostavno za rokovanje. Z modelom Fugleman UT10 lahko ne le udobno prevažate vse, kar potrebujete za opravljeno delo, temveč je z najmočnejšim serijskim motorjem kos tudi grobemu terenu in okretni vožnji. Z vozilom Fugleman UT10 nobena ambicija ni prevelika.

Barva
Grey/Black
White/Red
Black/Green
16.890 (z DDV-om)

Tehnologija

Privlačno in praktično

Privlačno in praktično

Fugelmanova oblika poudarja eleganco in praktičnost. Široko nagnjen prednji del izžareva moč , hkrati pa vozniku omogoča boljši vidni kot. Keson ima linije sodobnih pickupov, hkrati pa ohranja vse praktične funkcije.

Zmogljiv motor

Zmogljiv motor

Zmogljiv tekočinsko hlajeni štiritaktni dvovaljni DOHC povsem nove generacije z močjo 105 HP in navorom 93,5 Nm ima v rezervi veliko moči za najtežja dela in prosti čas.

Oljno hlajeni bati

Oljno hlajeni bati

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in jih učinkovito hladijo. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Masivni togi okvir

Masivni togi okvir

Za izdelavo izjemno močnega ogrodja smo uporabili najkvalitetnejše krom-molibdenovo jeklo. Vsi nosilni deli vzmetenja so prav tako izdelani iz istega jekla visoke trdnosti.

Neodvisno suspenzija

Neodvisno suspenzija

Segway Fugleman je opremljen z neodvisnim vzmetenjem na vsa kolesa z dvojnimi A-kraki. Zahvaljujoč temu lahko z lahkoto obvlada kateri koli teren, tako da je vsaka vaša vožnja ne samo varna in udobna, temveč tudi zabavna.

Tovorni zaboj

Tovorni zaboj

Fugleman je zasnovan za profesionalno delo, zato je vajen trdega dela. Na zložljivo vedro lahko naložite vse, kar potrebujete za opravljanje dela. Pametne podrobnosti vključujejo praktične ročaje v notranjosti trupa ali zadnji odbijač, ki služi tudi kot pohodna deska.

Servo volan

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Visoko udobje

Visoko udobje

Naredili smo vse, da bi povečali vaše udobje med vožnjo. Volan je nastavljiv, voznikov sedež se lahko premika naprej ali nazaj. Sredinsko naslonjalo lahko zložite, da zagotovite še bolj funkcionalne možnosti. Dodatno ogrevanje po želji.

Rezervoar za 45 L

Rezervoar za 45 L

45 litrov je velik rezervoar. Res velik. Če k temu prištejemo še nizko porabo hibridneg pogona, dobimo eno največ prevoženih kilometrov poti med utv-ji. Fugleman ut6h- narejen za resnični svet.

Specifikacija

MOTOR

Vrsta: štiritaktni dvovaljnik DOHC 
Prostornina: 1000 ccm
Moč: 105 HP
Navor: 93,5 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat

Pogonski sistem

Pogon na vsa kolesa: 2x4 / 4x4, električno preklopljiv
Prenos: samodejno, CVT, P/R/N/L/H
Motorna zavora: Da
Diferencial: spredaj in zadaj z električno ključavnico

ŠASIJA

Okvir: ogrodje iz krom-molibdenovega jekla visoke trdnosti
Število sedežev: 3
Servo volan: električna avtomatika z možnostjo prilagajanja jakosti v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: hidravlični amortizerji, nastavljiv prednapetost vzmeti
Kap: 280 mm spredaj / 270 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 "aluminijasti diski
Pnevmatika: spredaj 27 x 9 - 14 / zadaj  27 x 11 - 14

Mere in teže

Celotna dolžina: 3075 mm
Skupna širina: 1625 mm
Skupna višina: 2065 mm
Svetla višina: 320 mm
Medosna razdalja: 2085 mm
Vlečna sila: 1836 kg
Keson: Kiper (1200 x 865 x 290 mm)
Nosilnost kesona: 450 kg (off-road)
Teža: 854 kg
Rezervoar za gorivo: 45 l

Pametni sistem vodenja

Pametni sistem vodenja: da  (DTU + SDC)
Zaslon: TFT Digitalni LCD
Aplikacija Smart-Moving: da, za Android in IOS

Vključena oprema

Električni vitel 3500 lbs, električni servo volan, oprema za vleko, nastavljiv volan, anatomsko oblikovani sedeži z naslonom za glavo, tritočkovni pasovi, digitalna armaturna plošča TFT, sprednji zaščitni okvir z vlečnim ušesom, zadnji zaščitni okvir, stranske zaščitne mreže, fiksna streha, zložljivo ohišje, stranske zaščitne mreže, 14-palčni aluminijasti diski, polovica čelnega pleksi stekla.

Zakonodaja in potrdila

Homologacija: T1b, Off-Road
Vozniško dovoljenje: skupina F (traktor)


Fotografije in ilustracije stroja se morda ne ujemajo z dejansko zasnovo za češki trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij