Fugleman UT10 Crew
Fugleman UT10 Crew
Fugleman UT10 Crew
Fugleman UT10 Crew
Fugleman UT10 Crew

Fugleman UT10 Crew

Novi šestsedežni UTV postavlja povsem nov standard za delo in igro. Fugleman UT10 Crew združuje zmogljivost, zanesljivost, vrhunsko tehnologijo, delovno naravnanost in visoko udobje. Njegove vrhunske vlečne zmogljivosti naredijo vsako delo lažje in učinkovitejše.

Barva
White/Red
Black/Green
Black/Gray
18.990 (z DDV-om)

Tehnologija

Prostorna kabina

Prostorna kabina

Prostorna kabina za do 6 oseb z udobnimi sedeži ponuja veliko prostora za noge in veliko prostora za shranjevanje. Varnost in udobje potnikov sta izboljšana s polnimi plastičnimi vrati pri različici Limited.

Škatle za shranjevanje pod sedežem

Škatle za shranjevanje pod sedežem

Pod prednjimi in zadnjimi sedeži so praktiční škatle za shranjevanje s skupno prostornino skoraj 40 litrov. Poleg tega je te škatle enostavno odstraniti, tako da jih lahko vzamete s seboj kamorkoli jih potrebujete.
 

Zmogljiv dvovaljni motor

Zmogljiv dvovaljni motor

UT10 Crew poganja zanesljiv 1000cc tekočinsko hlajen dvovaljni motor DOHC. Z močjo 105 KM je novi Fugleman Crew pripravljen na najzahtevnejše naloge.

Bati hlajeni z oljem

Bati hlajeni z oljem

Dve šobi razpršita curek olja s spodnje strani na dno vsakega bata in ga učinkovito ohladita. Rezultat je izjemna zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dvojno hlajenje

Dvojno hlajenje

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z ločenim hladilnikom vode in olja, motor vedno deluje v optimalnih pogojih tudi pri ekstremnih temperaturah.
 

Prihodnost že danes

Prihodnost že danes

Fugleman Crew prinaša dobesedno revolucionarno povezljivost. Aplikacija Segway Powersports omogoča vklop in izklop stroja na daljavo, prek aplikacije pa lahko uporabljate tudi različne funkcije, s katerimi bo vožnja z vašim Fuglemanom še bolj prijetna.

AirLock - Fugleman lahko na daljavo aktivirate ali dezaktivirate s svojim mobilnim telefonom.

Individualne nastavitve – s pametnim telefonom lahko nastavite učinkovitost servo krmiljenja ali omejitve hitrosti. Prilagodite Fuglemana svojim potrebam in uživajte v vožnji še bolj!

Samodejni klic v sili - Shranite kontaktno osebo v nujnih primerih, v primeru resne nesreče ali prevračanja pa vam aplikacija samodejno pošlje SMS sporočilo s koordinatami na telefon, ki ste ga vnesli.

Ostanite povezani - Povežite se s prijatelji! Zemljevidi brez povezave, brezžična lokalizacija in brezžično klicanje vam pomagajo aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Informacije o vožnji v realnem času – informacije o vozilu, razdalji do cilja, trenutnem navoru in moči, nastavitvah servo volana, prevoženi razdalji, dnevniku hitrosti in več – vse na vašem mobilnem telefonu.

BLOPA DIFERENCIALA SPREDAJ IN ZADAJ

BLOPA DIFERENCIALA SPREDAJ IN ZADAJ

Z izbirnimi načini 2WD/4WD in ločenima zaporama sprednjega in zadnjega diferenciala lahko povečate razpoložljiv oprijem na vseh štirih kolesih s pritiskom na stikalo.

Neodvisno vzmetenje

Neodvisno vzmetenje

Neodvisno vzmetenje z dvojnimi A-roki ter stabilizatorji spredaj in zadaj ima 243 mm giba spredaj in 269 mm zadaj. Zahvaljujoč visokemu odmiku od tal 320 mm se Fugleman Crew zlahka spopade s težkimi tereni.

VARIABILNI SERVO VOLAN

VARIABILNI SERVO VOLAN

Spremenljivo servo krmiljenje olajša krmiljenje in izboljša nadzor stroja glede na hitrost vožnje in vklopljeno sprednjo blokado. Poleg tega vam aplikacija omogoča preprosto nastavitev učinkovitosti vseh treh načinov.

Tovorni zaboj

Tovorni zaboj

Fugleman je zasnovan za profesionalno delo, zato je vajen trdega dela. Na zložljivo vedro lahko naložite vse, kar potrebujete za opravljanje dela. Pametne podrobnosti vključujejo praktične ročaje v notranjosti trupa ali zadnji odbijač, ki služi tudi kot pohodna deska.

Vrhunsko udobje

Vrhunsko udobje

Vse smo naredili za maksimalno udobje. Volan je nastavljiv, voznikov sedež je mogoče premikati naprej in nazaj, sredinsko naslonjalo pa je mogoče preklopiti za še večjo funkcionalnost. Pozabili nismo niti na praktična držala za pijačo.

Rezervoar 45 L

Rezervoar 45 L

45 litrov je velik rezervoar. Res velik. S to zalogo lahko delate dlje in greste dlje brez nenehne skrbi za točenje goriva. Segway Fugleman Crew – ustvarjen za resnični svet.

Specifikacija

MOTOR

Tip: štiritaktni dvovaljni DOHC 
Volumen: 1000 ccm
Moč: 105 KM
Navor: 93,5 Nm
Sistem za gorivo: Elektronski vbrizg goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko in oljno + bati hlajeni z oljem

Pogonski sistem

Pogon na vsa kolesa: 2x4 / 4x4, električno zložljiv
Menjalnik: avtomatski P/R/N/L/H - CVTech - Made in Canada
Zavora motorja: Da
Prednji diferencial: z električno blokado

Šasija

Ogrodje: visoko trdno ogrodje iz krom-molibden jekla
Število sedežev: 6
Servo volan: električni, s spremenljivim učinkom + možnost nastavitve intenzivnost načina delovanja v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisno, dvojna A-kraka
Vzmeti: hidravlični amortizerji, nastavljiva prednapetost vzmeti
Hod vzmetenja: 280 mm spredaj / 270 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični diski
Kolesa: 14" aluminijasti diski
Gume: spredaj 27x9-14 / zadaj 27x11-14

Mere in teže

Celotna dolžina: 3975 mm
Skupna širina: 1625 mm
Skupna višina: 1960 mm
Odmik od tal: 320 mm
Medosna razdalja: 2985 mm
Vučna sila: 1836 kg
Platforma: zložljiva (1200 x 865 x 290 mm)
Nosilnost platforme: 450 kg
Těžina: 930 kg
Rezervoar goriva: 45 l

Oprema vključena v ceno

Električni vitel 4500 lbs, inteligentni električni servo krmiljenje, vlečna naprava, nastavljiv volan, anatomsko oblikovani sedeži, tritočkovni pasovi, sprednji zaščitni okvir, zadaj zaščitni okvir, velika zložljiva platforma, 14" alu. platišča, 27" pnevmatike

Zakonodaja in certifikacija

Homologacija: T1b, terenska vozila
Vozniško dovoljenje: skupina F (traktor)

Fotografije in predstavitve stroja morda ne ustrezajo določeni specifikaciji ali ravni opreme. Pridržujemo si pravico do sprememb cen in specifikacij.