Snarler AT6 H Hybrid
Snarler AT6 H Hybrid
Snarler AT6 H Hybrid
Snarler AT6 H Hybrid

Snarler AT6 H Hybrid

Hybrid snarler združuje prednosti motorja z notranjim zgorevanjem (dolge razdalje in možnost dotakanja  goriva v nekaj minutah) z najsodobnejšo tehnologijo električnega pogona (trenutni navor in izjemna moč). Rezultat je danes tehnološko najbolj dovršen atv - prvi hibridni atv v terenskem segmentu atv.
 

Barva
White/Red
Black/Green
Grey/Blue

Tehnologija

Lep in praktičen

Lep in praktičen

Privlačna oblika snarlerja je tudi praktična. Široki blatniki so maksimalno učinkoviti tudi brez dodatnih robov boste eden najčistejših voznikov na snarlerju.  Le redki atv vas ščitijo pred blatom, kot je snarler.

Napredna LED tehnologija

Napredna LED tehnologija

Sodobna polno LED razsvetljava popolnoma sije, daje stroju nezamenljiv videz za odrasle in zagotavlja odlično vidljivost dan in noč.

Mehanska žival

Mehanska žival

Samozavestna in dinamična zasnova snarlerja se bistveno razlikuje od trenutnih trendov. Snarler je kot mehanična žival v gozdu.

Hibridni pogon

Hibridni pogon

Izbirate lahko: od popolnoma tihega električnega delovanja prek neposrednega pogona samo z motorjem z notranjim zgorevanjem do surove sile v hibridnem načinu s skupno močjo 86 KM in 96 Nm navora. Snarler AT6 Hybrid - pametna kombinacija moči, zmogljivosti in funkcionalnosti.
 

  Elektromotor: 30 kW, 96V, 92 Nm

  Motor z notranjim zgorevanjem: 570 ccm / 44 HP / 48 Nm  
          + avtomatski menjalnik z variatorjem

  Baterija: 1,9 kWh; 20 Ah; 96V; Li-ION

  Kontrolna enota

Prednosti hibridnega pogona

Prednosti hibridnega pogona

  • Izredno visok navor tudi pri nizkih hitrostih. Zmogljiva trenutna pogonska sila daje edinstveno izkušnjo izjemnega pospeševanja.
     
  • Popolnoma neslišen odhod in povratek domov, ne da bi motili okolico.
     
  • Nizka poraba goriva, boljši parametri delovanja, nižji izpusti in večja prijaznost do okolja.
Oljno hlajeni bat

Oljno hlajeni bat

Posebne šobe pršijo dva toka olja od spodaj na dno bata in ga učinkovito hladijo. Rezultat je visoka zanesljivost in učinkovitost motorja.

Dva hladilnika

Dva hladilnika

Zahvaljujoč dvojnemu hlajenju z vodnim hladilnikom in hladilnikom olja motor tudi v ekstremnih pogojih stalno deluje na optimalni temperaturi.

Prihodnost danes

Prihodnost danes

Snarler dobesedno ponuja revolucionarno povezljivost. Aplikacija " Segway Powersports " omogoča daljinsko upravljanje, zagon in nastavitev stroja. S to aplikacijo lahko uporabljate različne funkcije, s katerimi bo vaša vožnja s Snarlerjem še prijetnejša.


AiLock -  Snarler z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth. Z mobilno aplikacijo lahko namesto s ključem odklenete napravo na daljavo.

Individualne nastavitve - s pametnim telefonom nastavite omejitev hitrosti ali učinkovitost krmiljenja. Snarler prilagodite svojim potrebam in še bolj uživajte v vožnji!

Samodejni klic v sili - v nujnih primerih vnesite kontaktno osebo in v primeru resne nesreče ali prevračanja bo aplikacija samodejno poslala SMS s koordinatami vaše kontaktne osebe.

Ostanite povezani - povežite se s prijatelji. Zemljevidi brez povezave, brezžična lokacija in brezžična telefonija vam bodo pomagali aktivno uživati ​​v skupnih vožnjah.

Podatki v realnem času - podatki o vozilu, razdalja do cilja, trenutni navor in moč motorja, nastavitve servo volana, dnevna kilometrina, zapisi hitrosti in še več, vse na vašem mobilnem telefonu.

Vzmetenje Extreme Performance

Vzmetenje Extreme Performance

Popolnoma nastavljivi plinsko-tekoči blažilniki z ločeno posodo in progresivne vzmeti z nastavljivo prednapetostjo prinašajo odlične vozne lastnosti, odlično vodljivost in gotovost, da boste premagali tudi najtežji teren.

Izredno močan okvir

Izredno močan okvir

Krom-molibden jekleni okvir je veliko močnejši od običajnega jekla. Togi in trpežni okvir zagotavlja odlično stabilnost in popolnoma natančen občutek vožnje.

Suveren na katerem koli terenu

Suveren na katerem koli terenu

Pogon 2wd/4wd z prednjim in zadnjim diferencialom, ki sta  električno vklopljiva in profil pnevmatik z odličnim oprijemom - pri snarlerju vas nobena ovira ne ustavi.
* po specifikaciji

Vsestranski in praktičen

Vsestranski in praktičen

Zmogljiv električni vitel vam pomaga  iz vseh težav. Vozilo ima praktični prednji in zadnji prtljažnik na katera lahko naložite 120kg tovora ali pa namestite praktične dodatke, ki so vsestransko uporabni.

Servo volan

Servo volan

Servo krmilo deluje samodejno v treh različnih načinih. Svojo učinkovitost prilagaja samodejno glede na hitrost vožnje ali glede na stanje vklopljenega sprednjega diferenciala. Preko mobilne aplikacije lahko prva dva načina nastavite posebej za svoj slog vožnje, različne terene in pogoje.

Kola Beadlock

Kola Beadlock

Trdna in lahka kolesa Beadlock na Snarlerju so skoraj umetnine. Sistem Beadlock preprečuje zdrs pnevmatike s platišča in je kos grobemu ravnanju.

Rezervoar za 25 L

Rezervoar za 25 L

Velik 25 l rezervoar za gorivo vam omogoča daljše potovanje in raziskovanje. Doživite lahko več brez skrbi za gorivo v rezervoarju. Zahvaljujoč velikemu rezervoarju bo vaš doseg  zelo velik.

Prostor za shranjevanje

Prostor za shranjevanje

Za potovanja  je na voljo  prostor za shranjevanje pod sedežem in v zadnjem delu vozila. Velik zadnji  odlagalni prostor se lahko tudi zaklene.

Specifikacija

POGON

Tip pogona: hibridni pogonski sistem
Motor: štiritaktni enovaljni DOHC + sinhroni elektromotor s trajnimi magneti
Prostornina: 570 ccm
Izvedba: 86 KM (kombinirano)
Navor: 96 Nm
Sistem za gorivo: elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI)
Hlajenje: tekočinsko, oljno , ter oljno hlajen bat

POGONSKI SISTEM

Pogon na vsa kolesa: 2x4 / 4x4, električno preklopljiv
Motorna zavora: Da
Sprednji diferencial: z električnim zaklopom
Zadnji diferencial: z električnim zaklopom (v skladu s specifikacijami)

Podvozje

Okvir: visoko trdni krom-molibden jekleni okvir, podaljšana medosna razdalja
Servo volan: električni, samodejno - 3 načini z individualnimi nastavitvenimi možnostmi v mobilni aplikaciji
Vzmetenje: neodvisni, dvojni A-kraki
Vzmetenje: popolnoma nastavljiv s progresivnimi vzmetmi, loputami za plin in tekočino z ločeno posodo (Piggyback)
Kap: 180 mm spredaj / 210 mm zadaj
Zavore: 4x hidravlični disk
Kola: 14 "aluminijasti diski s sistemom Beadlock
Pnevmatika: spredaj 26 x 8 - 14 / zadaj 26 x 10 - 14

Mere in teže

Celotna dolžina: 2.350 mm
Skupna širina: 1.280 mm
Skupna višina: 1.430 mm
Svetla višina: 270 mm
Medosna razdalja: 1.450 mm
Višina sedla: 930 mm
Teža brez nadevov: 385 kg
Sprednji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 40 kg
Zadnji nosilec: kompozit, z nedrsečo površino, nosilnost 80 kg
Rezervoar za gorivo: 25 litrov

PAMETNI SISTEM UKAZOVANJA

Pametni sistem vodenja: da (DTU + SDC)
Zaslon: Digitalno
Aplikacija Smart-Moving: ja, za Android in IOS

Vključena oprema

Električni servo volan s tremi načini, električni vitel, sedež z naslonom, oprema za vleko, sestavljeni nosilci spredaj in zadaj, digitalni večnamenski zaslon, polno LED osvetlitev, sprednji zaščitni okvir, zadnji zaščitni okvir, stranski zaščitni okvirji, 14 "aluminijasti diski s sistemom Beadlock, 26 "pnevmatike, popolnoma nastavljivo vzmetenje z progresivno navitimi vzmetmi, zaščitnimi pokrovi ročajev, Smart Commanding System (SCS) + mobilna aplikacija Smart-Moving App

Zakonodaja in potrdila

Homologacija: L7e / T3b / Off-Road
Vozniško dovoljenje: skupina B, B1 (osebni avtomobil)


Fotografije in ilustracije stroja se morda ne ujemajo z dejansko zasnovo za češki trg. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe specifikacij.